Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april spelen 28 talentvolle jonge mensen van Oberon Theaterproducties de musical 'Our House' in Theater de Vest, met daarin volop muziek van de ska-band Madness.

Je bent net 16 geworden en je doet iets wat niet mag. Wat doe je? Vlucht je weg, of onderga je je straf? In Our House wordt Joe Casey voor zo’n keuze gezet en zo ontstaan twee verhaallijnen, eentje met het slechte en eentje met het goede pad. Ondertussen probeert hij het meisje van zijn dromen, Sarah, te versieren. Our House gaat over vriendschap, vertrouwen, er voor elkaar zijn en het opbouwen van een toekomst. Iedere puber is in feite een Joe Casey: hij kiest met wat voor vrienden hij om gaat, hij doet misschien dingen die niet mogen. Maar welke keuze hij daarin maakt kan een groot deel van zijn verdere leven bepalen. Ondertussen komen populaire nummers van Madness voorbij zoals My Girl, Baggy Trousers en natuurlijk Our House.,

De voorstelling is zowel op vrijdag als zaterdag om 20:15 uur. Kaartjes à €18,50 kunnen worden besteld via oberontheater.nl.

Van 9 mei t/m 20 juni organiseert Oberon overigens een serie workshops voor jeugd van 14 t/m 21 jaar, op de laatste dag is er een auditieronde voor de musical van volgend jaar. De kosten bedragen € 70. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3096x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/