Vijf jaar geleden deed Vomar een vergunningsaanvraag voor een supermarkt in de Vroonermeer. Tevergeefs. Het plan werd destijds weggestemd door een meerderheid van de gemeenteraad. Nu heeft Vomar opnieuw een aanvraag gedaan voor een klein filiaal in de Vroonermeer, te realiseren op de locatie waar nu "De Lispeltuut" is gevestigd. Op die plek zouden een supermarkt met een oppervlakte van 1400 vierkante meter en 60 parkeerplaatsen moeten verschijnen.

Maar opnieuw heeft de gemeente het plan afgewezen. De Lispeltuut is een noodschool en wanneer die verhuist naar de definitieve locatie is de huidige plek alweer gereserveerd voor iets anders: acht woonwagens. Bovendien vindt de gemeente Alkmaar dat er al genoeg supermarkten in de buurt zijn. In 2012 bleek na onderzoek dat wijkbewoners het liefst een jongerensoos, buurtcafé of sportgelegenheid zien op de locatie.

Pin It
Bekeken: 5181x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/