Tijdens de commissievergadering Ruimte van 2 maart is door de fractie van de SeniorenPartij Alkmaar (SPA) gevraagd naar het voorstel 'keuze voorkeursvariant verlaging Noorderkade' en het daaraan verbonden uitvoeringskrediet. Op 23 maart ontving de Commissie Ruimte een memorandum van de wethouder. Hierover stelt SPA schriftelijke vragen aan het Alkmaarse college.

De Noorderkade wordt inmiddels verlaagd. Maar de SPA-fractie stelt dat er, zoals op 17 maart 2016 toegezegd was, vooraf geen financiële uitwerking en verzoek om uitvoeringskrediet zijn voorgelegd. Pas in een memo van 23 maart 2017 staat ergens op pagina 132 onder de noemer “Uitvoeringsprogramma Openbare Ruimte Overstad” een definitief bedrag van € 4.637.000, waarvan zeven ton voor de verlaging van de kade.

De Seniorenpartij Alkmaar vraagt uitleg over de gebrekkige informatie en of de € 700.000 de volledige kosten zal dekken.

Pin It
Bekeken: 3920x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/