Techniek staat voor niets tegenwoordig: ook voor thuis bestaan inmiddels heel veel slimme oplossingen die het wonen comfortabeler en veiliger maken, van robots tot ‘slimme vloeren’ en van gordijnen met afstandsbediening tot sensoren die het waterverbruik bijhouden. Maar welke producten en oplossingen werken nou goed voor ieders persoonlijke situatie? Hoe maken gebruikers uit het grote aanbod een keuze die bij hen past? Dat kunnen bezoekers zelf bekijken, ervaren en beleven in het Slimste Huis Alkmaar.

Naast de ‘slimme’ producten verandert Het Slimste Huis Alkmaar op 7 en 8 april van een huis in een heerlijk thuis: er wordt make-upadvies gegeven, er worden handmassages verzorgd en er is divers entertainment. Ook is er een gezellige kinderhoek voor de allerkleinsten. Bezoekers ontvangen bovendien een leuke verrassingstas met kleine attenties en informatie. En iedereen maakt kans op een heerlijke high tea voor vier personen, aangeboden door Fermento - Lunchroom aan de Laat, die ook de catering verzorgt.

Het Slimste Huis Alkmaar is te vinden aan de Noorder Arcade, op de 1e verdieping boven de ANWB, en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Bekeken: 3524x