Vandaag om 18:00 uur zou de Klankbordgroep (KBG) van buurtbewoners, ondernemers en belanghebbende organisaties worden geïnformeerd over de ruimte die het ziekenhuis in de Alkmaarderhout denkt nodig te hebben voor haar verbouwing. Deze bijeenkomst is kort van tevoren afgeblazen. Reden zou zijn dat de bouwplannen bij zowel de gemeente als de voorzitter van de KBG nogal wat vragen opriepen.

"Een totaaloverzicht van wensen, mogelijkheden en keuzes die zowel het Ziekenhuis als de Gemeente, ieder in de eigen verantwoordelijkheid, zouden moeten/kunnen maken ontbreekt", valt te lezen in de afzeggingsbrief.

Vanavond wordt in de Alkmaarse gemeenteraad wel gesproken over het verzoek van de actiegroep Red de Hout om documenten openbaar te maken. Het college stelt voor de geheimhouding op te heffen.

Pin It
Bekeken: 3300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/