De organisatie van het KunstCultuurWeekend in Oudorp is blij met de steun die het krijgt van het Victoriefonds. De voorbereidingen voor de tweede editie op 20 en 21 mei lopen zeer voorspoedig, mede dankzij deze belangrijke financiële impuls.

Inmiddels hebben ruim 30 beeldend kunstenaars aangegeven mee te willen doen met de kunstroute in en rond Oudorp. De disciplines en soorten kunstwerken zijn zeer divers: schilderijen, keramiek, beelden, glaskunst, objecten, sieraden, lukki’s, foto’s en nog veel meer. Maar ook het cultuurprogramma is goed gevuld. met orkesten, vrouwenkoren, een popkoor, een accordeonorkest, jazz en muziektheater.

Victoriefonds helpt Alkmaarders met de realisatie van cultuurprojecten en initiatieven die het leefklimaat in stad en wijk verbeteren door medefinanciering. Op de nieuwe website victoriefonds.nl is het eenvoudig om een project in te dienen via een online formulier en om al gerealiseerde projecten te bekijken.

Meer informatie is te vinden op kunstcultuurweekend.wixsite.com/kcwoudorp en op Facebook.

Pin It
Bekeken: 4073x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/