De afgelopen periode is flink geïnvesteerd om zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar mee te laten gaan met de tijd. Er is verbouwd en er zijn stoomcabines en zonnebanken aangeschaft. Ook is er een octopus geplaatst en is Freddy Fit geïntegreerd in de zwemlessen. Op zondag 2 april komen daar twee interactieve opstellingen bij en de gehele zijmuur langs het golfslagbad heeft een prachtige tropische uitstraling gekregen.

Boven kies je een thema. Dit wordt weergegeven met licht en geluidseffecten in de glijbaan. Je kan punten scoren door zoveel mogelijk lichten te raken. Aan het eind wordt automatisch een foto van je gemaakt, die je via een touch screen naar jezelf kunt mailen. De feestelijke opening vindt zondag plaats. Kijk op YouTube voor een filmpje.

Naast het golfslagbad staat de Bucketgame, ook een interactief spel met licht en water. Raak zo snel mogelijk alle verlichte buttons aan en bezorg je tegenstander een emmer koud water op zijn of haar hoofd.

Voor meer info, ga naar hoornsevaart.nl.

Pin It
Bekeken: 4086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/