Zondagochtend is een woning aan de Zwinstraat in Alkmaar zwaar beschadigd geraakt door een hevige brand in de keuken.

Toen de opgeroepen brandweer ter plaatse kwam, troffen ze hevig vuur aan in de keuken. Nadat de voordeur geforceerd was geforceerd, werd duidelijk dat het fornuis de brandhaard was. De vlammen waren in de afzuigkap en de keukenkastjes gekomen, waardoor werd besloten op te schalen naar middelbrand. Het vuur was echter snel onder controle. De woning is door de brand zwaar beschadigd geraakt.

De bewoner is vermoedelijk in slaap gevallen nadat hij iets 'op het vuur' had gezet. Toen de brandweer hem aantrof, stond hij al in de tuin, maar hij is wel naar de ambulance gebracht vanwege rookinhalatie. Later hebben de paramedici hem naar het ziekenhuis gebracht. In verband met de rookontwikkeling werd ook de buurvrouw nagekeken, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Pin It
Bekeken: 4632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/