Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april vindt op het terrein van Manege Beukers in Oudkarspel en bij Geestmerambacht de 3e North Holland Horse Trials (NHHT) verreden. Tijdens deze internationale Eventingwedstrijd komen Olympiërs en diverse internationale teams aan de start. Op vrijdag vindt dressuur plaats van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag cross country van 09:00 tot 18:00 uur en zondag springen van 09:00 tot 14:00 uur. Alles is gratis bij te wonen. Er worden totaal rond 3.000 bezoekers verwacht.

Zaterdag starten ruim 200 internationale combinaties bij het meest spectaculaire onderdeel: de cross country met 'natuurlijke' obstakels en ook hindernissen in West-Friese stijl, zoals een gevulde koolschuit (in het water), een kaasberrie en een ophaalbrug. Het publiek kan bijna het gehele terrein rond Manege Beukers overzien. Er zijn verder activiteiten op en rondom het terrein, zoals een gezellige Country Markt.

Tijdens de NHHT zullen topruiters uit negen landen deelnemen, vooral Europeanen. De belangrijkste deelnemers zijn Tim Lips, Alice Naber-Lozeman en Elaine Penn (Nederland). Dirk Schrade, Kai Steffen-Meijer (Duitsland), Lara de Liederkerke-Meier en Joris Vanspringel (België). Daarnaast komen de complete pony selecties uit Nederland, België en Duitsland aan de start.

Na de zeer succesvolle eerdere edities is er hard aan gewerkt om de North Holland Horse Trials uit te breiden. Voorafgaand is er bijvoorbeeld een bedrijvencontactdag bij de manege met onder andere Robert Zandstra, directeur van Nederlands grootste eventing wedstrijd Military Boekelo. Hij geeft een presentatie over de sterke combinatie van topsport en ondernemerschap.

Meer informatie is te vinden op www.nhht.nl.

Pin It
Bekeken: 3830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/