BestBuddies Nederland inspireert al ruim 10 jaar jongeren met en zonder verstandelijke beperking samen iets te ondernemen, te organiseren of samen te werken. Met vriendschap als instrument versterken zij het zelfvertrouwen, de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van de betrokken jongeren.

Zondag gingen de jongeren met een verstandelijke beperking samen met vier stagiaires van Hogeschool Inholland bowlen. Tijdens een drankje vooraf om kennis te maken waren de zenuwen, maar ook de zin om te winnen duidelijk merkbaar. Voor sommige jongeren met een verstandelijke beperking is het lastig om contact te leggen met andere mensen, maar tijdens het bowlen is het zo gezellig dat dit nauwelijks merkbaar is.

Om voor nog meer jongeren met een licht verstandelijke beperking het netwerk te kunnen vergroten zoekt BestBuddies Club Alkmaar nieuwe vrijwilligers! Heb jij tijd en zin om gemiddeld eens in de twee weken een paar uurtjes iets leuks te ondernemen met iemand met een licht verstandelijke beperking bij jou in de buurt? Neem dan contact op met Esther Boer regiocoördinator, via mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 3291x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/