De Karavaan is neergestreken in het oude pand van De Harmonie. Drie verhuizingen verder zijn ze nu tot eind juni onder de pannen. Ze zijn tevreden met het nieuwe plekje maar willen natuurlijk het liefst een vaste plek, zodat ze hun programma van daaruit kunnen produceren.

Karavaan presenteert en ontwikkelt buitengewoon theater op locatie. Het hele jaar programma en het hele jaar hét podiumkunstenfestival van Noord-Holland. Dit laatste vindt plaats op 25 mei tot en met 5 juni.

In de Harmonie zal een interactieve toekomstexpositie gecreëerd worden en in de grootste zaal zal "Yuri de Opera" te zien zijn. Een ander deel van het programma zal o.a. plaatsvinden in Schutterswei, de voormalige gevangenis. Er wordt een theatrale fietstocht georganiseerd door de Schermer. En ook wordt er bijvoorbeeld een dans gedaan op het water bij de Ambachtsmolen in Oudorp. Het intieme Doelenveld zal dienstdoen als festivalhart, naar alle tevredenheid van de festival organisatie.

Pin It
Bekeken: 4923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/