Waterscoutinggroep Marco Polo Alkmaar houdt zaterdag 15 april haar jaarlijkse open dag. Het wachtschip de Res Nova wordt speciaal voor deze gelegenheid verplaatst van de vaste ligplaats bij de Accijnstoren naar het Waagplein. Vanaf het plein en in het Noordhollandsch Kanaal kan iedereen tussen 11:00 en 14:00 uur een stukje meevaren met de jeugdige waterscouts in een kano, roeiboot of zeilboot.

In de ruim 100 jaar oude tjalk Res Nova kunnen nieuwsgierige gasten kennis maken met de enige waterscoutinggroep van Alkmaar. Deze dag ontmoeten alle jeugdleden elkaar: dolfijnen (7 tot 11 jaar), watergidsen (meisjes 11 tot 16 jaar), zeeverkenners (jongens 11 tot 16 jaar), wilde vaart (16 tot 19 jaar) en hun stafleden. Samen met hen is het mogelijk om een stukje te kanoën of te roeien door de grachten van Alkmaar en te zeilen op het kanaal.

Zie voor meer informatie marcopoloalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/