Vrijdagochtend luidde Jetta Klijnsma, demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Zij deed dat op uitnodiging van wethouder Elly Konijn (D66): “De staatssecretaris heeft voor de arbeidsmarktregio Alkmaar en de verdeling van de garantiebanen een grote rol gespeeld, ik vind het een grote eer dat zij mijn gast was en de kaasbel in onze stad kwam luiden”. Na het traditionele luiden van de bel kreeg ze een rondleiding over de kaasmarkt.

Jetta Klijnsma wordt in 1982 medewerker van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer en is daarna tot 1998 hoofd van de beleidsafdeling van de fractie. Van 1990 tot 2002 is ze daarnaast gemeenteraadslid in Den Haag. In 1998 wordt mevrouw Klijnsma in Den Haag wethouder van welzijn, volksgezondheid en emancipatie en van 2006 tot eind 2008 wethouder van cultuur en financiën.

Ook is ze in van januari tot maart 2008 waarnemend burgemeester van Den Haag. Op 18 december 2008 wordt mevrouw Klijnsma benoemd tot staatssecretaris van Sociale zaken en Werkgelegenheid in het kabinet-Balkenende IV. Vanaf 17 juni 2010 is ze lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. In november 2012 wordt mevrouw Klijnsma benoemd tot staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet-Rutte-Asscher.

Pin It
Bekeken: 3536x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/