In 2014 diende D66 een motie in om Podium Victorie op Overstad tot 06:00 uur open te laten zijn en deze werd ondersteund door OPA, VVD en SP, PvdA, CDA en BA. Het college van Alkmaar reageerde vervolgens ook positief, maar daarna werd het stil. Omdat de nieuwe poptempel binnenkort voor try-outs open gaat, vroeg de fractie van BAS het college hoe het nu met de openingstijden stond.

Het college is nog steeds van plan om openingstijden tot 06:00 uur op te nemen in de exploitatievergunning van Podium Victorie. De vergunning zal voor de opening worden verleend.

Tijdens de eerste try-out op 3 mei zullen drie bands van Alkmaarse bodem acte de présence geven: Collectief Explosief, Black Operator en Erik Ankoné & The Gone Wrong Kings. Zij gaan de kleine zaal samen met het publiek vanaf 20:30 uur eens even goed testen.

Pin It
Bekeken: 3925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/