Op dinsdag 18 april start de cursus 'mindful mediteren en de kracht van liefde' op de brede school De Pauw in De Rijp. Karin en Robert Gilhuijs laten zien hoe liefde de basis is van ons bestaan en hoe meditatie steun kan geven. Maar ook dat liefde, eerst voor onszelf en dan naar onze medemens, zorgt voor geluk.

Middels meditatieoefeningen komen thema´s aan bod die als het ontwikkelen van liefde vanuit het hart, ontwikkeling van de kundalini-energie, geestelijke verdieping vanuit het rode licht symbool tussen partners en de creatie van geluk. De oefeningen worden zittend gedaan, ervaring is niet nodig.

Karin Gilhuijs-Sneekes is docent en bloesemtherapeute en duidt vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen en engelen-readings. Daarnaast geven zij samen spirituele life coaching en begeleiden zij nieuwetijds-kinderen in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording.

De cursusdata zijn dinsdag 18, 25 april en 9, 16, 23 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en inschrijving, ga naar karoszorg.nl.

Pin It
Bekeken: 3520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/