MEE & de Wering heeft AH XL Alkmaar verwelkomd als 250e deelnemer aan De Werkwinkel. Via dit project helpen de stichting, bedrijven en organisaties mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op te doen richting een opleiding of betaalde baan, met behoud van uitkering.

Nick Geurtsen, manager AH XL, bevestigt de maatschappelijke meerwaarde van De Werkwinkel: “Als supermarkt zijn wij meer dan alleen een winkel. Wij zijn voor mensen uit de buurt een ontmoetingsplaats en kunnen door alle taken die we hier hebben ook werk aanbieden. Juist mensen die het op eigen kracht niet redden, hebben soms een extra duwtje in de rug nodig. Die bieden wij graag!”

“Wij zijn ontzettend trots op de resultaten van De Werkwinkel en de mogelijkheden die bedrijven, verenigingen en instellingen bieden aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben”, aldus projectleider Raoul van der Wel. “Niet vanuit een commerciële gedachte, maar met oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij zijn de landelijke afspraken om deze groep te helpen ondersteunend. Maar de inzet en betrokkenheid van ‘de bedrijfsleider om de hoek’ is essentieel om mensen aan het werk te krijgen. We zijn dan ook zeer blij dat AH XL is aangesloten.”

Meer informatie is te vinden op meenwh.nl/werkwinkel, of neem contact op met Raoul van der Wel van MEE & de Wering (06-53450258 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 4164x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/