Hulpdiensten in Alkmaar en omgeving hebben vannacht hun handen vol gehad aan een reeks autobranden. Op drie locaties in de stad raakten in totaal vijf auto's in meer of mindere mate beschadigd.

De eerste melding kwam van het P.A. de Langeplein. Rond 4.30 uur bleek daar een auto in brand te staan. Toen de brandweer aankwam, had het vuur al vat gekregen op twee auto's die ernaast stonden geparkeerd.

Volgens getuigen was het kort daarna opnieuw raak op het plein. Iets verderop bleek een Renault Twingo in brand te staan. Buurtbewoners blusten het vuur eigenhandig, maar konden niet voorkomen dat het voertuig flinke schade opliep.

De volgende brand woedde in de Anna Bijnstraat. Ook daar verwoestte een felle vlammenzee een geparkeerde auto.De politie gaat uit van brandstichting en roept getuigen op zich te melden. Wie rond 4.30 uur in de genoemde straten iets verdachts heeft gezien, wordt gevraagd te bellen met nummer 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 4548x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/