In het kader van het Jaar van de Botanische Tuinen houden Hortus Alkmaar en Linda Karels van 23 april tot 30 september een Natuurfoto Challenge. Amateurfotografen worden uitgedaagd om hun meest bijzondere foto´s, gemaakt in Hortus Alkmaar, in de sturen. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Linda Karels trapt op 23 april om 14.30 uur af met een korte fotoworkshop. Tijdens deze gratis workshop krijg je tips voor (nóg) mooiere foto´s. Er is plaats voor hooguit 15 personen, dus wacht niet te lang met reserveren.

De fotowedstrijd duurt tot 30 september, dus je hebt de hele zomer de tijd. De foto´s moeten gemaakt zijn bij Hortus Alkmaar. Het mag een close-up zijn, maar ook een overzichtsfoto. Je twee mooiste exemplaren kun je inzenden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste prijs is een uur lang privéles fotografie van Linda Karels in Hortus Alkmaar. De tweede prijs is het boek ´Botanische Tuinen in Nederland´. De derde prijs is een set natuuransichtkaarten. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de herfstmarkt op zondag 15 oktober bij de Hortus.

Let wel: ingezonden foto´s worden eigendom van Hortus Alkmaar en kunnen gebruikt worden voor communicatiedoeleinden, bijvoorbeeld op de hortusalkmaar.nl en lindakarels.nl.

Pin It
Bekeken: 3421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/