Alkmaar, 01 maart 2011. Jong AZ trad gisteravond in Deurne aan tegen Jong Helmond Sport, de hekkensluiter van de ranglijst. Maar dat betekende geenzins dat het allemaal vanzelf ging. Helmond Sport wenste zich niet te laten intimideren en opende keer op keer de aanval. Jong AZ vond daar pas na een half uur spelen een antwoord op en begon de wedstrijd daarna te controleren. De eerste helft kon door de Alkmaarders wel met winst worden afgesloten: 0-1. Het overwicht dat AZ in de laatste 15 minuten van de eerste helft had gecreëert liep door in de tweede helft en de Helmonders konden er niet op antwoorden en moesten toezien hoe het zwart-wit geblokte leder meerdere keren in de touwen ging. Dat resulteerde uiteindelijk in een 4-0 eindstand.
Bekeken: 1738x