Zondagmiddag is een motorrijder gewond geraakt bij een kop-staartbotsing met een auto, omdat hij te laat in de remmen ging. Het ongeval vond plaats op de Steve Bikoweg (N9) richting Bergen.

De motorrijder reed samen met een grotere groep motorrijders op de N9. Sommige rijders trokken volgens een getuige het gas af en toe flink open. Vanwege het mooie weer en de daamee gepaard gaande drukte, moest een automobilist al ruim voor de verkeerslichten ter hoogte van de kruising met de Kogendijk afremmen. Het slachtoffer had dat niet op tijd in de gaten klapte achterop de auto. Hij is daarbij dusdanig ongelukkig ten val gekomen, dat hij na controle met een ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Naar verluid zou de stemming ter plaatse net na het ongeval even grimmig zijn geweest, maar keerde de rust terug toen de politie arriveerde.

Pin It
Bekeken: 3995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/