De 37-jarige Mohamed H. uit Alkmaar is veroordeeld tot twee weken voorwaardelijk en een werkstraf van 100 uur. De man heeft nog geluk, zijn echtgenote die hij namelijk ernstig heeft mishandeld, ziet af van een schadeclaim en heeft haar man vergeven. Dit op basis van haar geloof.

Het NHD meldt dat het fout ging in januari. De 10-jarige zoon van het koppel belde de politie omdat zijn moeder op dat moment in elkaar geslagen werd door zijn stiefvader. Hij sloeg en schopte haar en trok haar aan haar haren. De vrouw had diverse verwondingen. De man was woedend geworden omdat de vrouw op een nachtelijk tijdstip werd gebeld. De man dacht dat ze een ander had, terwijl het eigenlijk gewoon een vriendin was die belde. Volgens de krant kreeg de man direct een contact en straatverbod opgelegd.

De man verklaarde dat ze die avond allebei gedronken hadden. Hij was dan ook sinds die avond gestopt met drinken.

Pin It
Bekeken: 3943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/