Het vertrek naar Rotterdam voor de laatste wedstrijd, waar nog wel kans was om punten te vergaren, moest gebeuren zonder keepster. Die meldde zich 's morgens ziek. Ook begonnen de dames bovendien ook nog eens met twee niet fitte speelsters, die goed aangevuld werden uit het tweede team.

De hele wedstrijd bleven ze er voor gaan en deden ondanks deze tegenslag niet onder voor de tegenstander. Het was spannend tot de laatste minuut en het was een genot om naar te kijken. Er werd door DAW veel gescoord uit team aanvallen met veel rotatie en verrassende combinaties. Wat er nog aan schort is een speelster die de kracht heeft om vanuit de midvoor positie te kunnen scoren. Als DAW zo iemand het volgend seizoen in z’n gelederen zou hebben is een plek bij de eerste drie geen onmogelijke opdracht.

Uiteindelijk werd de score Rotterdam- DAW 9-8. Er werd gescoord door Linda Schenk (4x), Romee Heister (3x) en Saskia Kansen (1x). Met dit gegeven laten de dames zien dat ze de tweede klasse bond dubbel en dik waard zijn. Maar om aan de top mee te draaien moet er wel versterking komen van een of twee speelsters.

 

 

Pin It
Bekeken: 3192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/