Door de winst op concurrent Hoorn vorige week stond er tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen De Snippen uit Amstelveen niet echt meer iets op het spel voor de waterpolomannen van DAW. Een plek stijgen om zo alleen op de 7e plaats in de 3e Bondsklasse B te eindigen was het hoogst haalbare. Het mocht niet zo zijn. Tegen de nummer 3 werd met 9-6 verloren en zo bleef DAW gedeeld 7e.

Na een tegendoelpunt herpakte DAW zich en kwam op 1-2 voorsprong, die in het begin van de tweede periode zelfs werd uitgebouwd naar 1-3. DAW dacht aan verder uitbouwen, maar De Snippen maakte de wedstrijd juist weer spannend door tot 3-3 terug te komen. Een doelpunt uit een 'man meer' situatie bracht DAW weer op kop, maar voor het einde van de tweede periode was de voorsprong helemaal weggeven en stond het 5-4.

Omdat in de derde periode beide teams twee keer scoorden (7-6), moest DAW in de laatste periode laten zien dat het de wedstrijd toch echt wilde winnen. Uiteindelijk bleek de daadkracht van de gastheren groter; de wedstrijd eindigde in 9-6.

DAW eindigt op een gedeelde 7e plaats. Met bijna 70 treffers was Jeroen Fennema dit seizoen de meest waardevolle doelpuntenmaker voor het eerste heren team van DAW.

Pin It
Bekeken: 3209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/