Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Zondag vond de derde Alkmaarse editie van ‘Kijken, Kijken, Kopen’ plaats. Zo’n 35 theateracts veranderden de zonovergoten binnenstad voor even in één groot podium. De mannen van The Rocking Chairs zetten met hun hip-hop moves het Waagplein op z’n kop en het energieke Dekoor Close Harmony verraste bezoekers met prachtige zang voor de trappen van het Stadhuis. Meer dan 30 ondernemers deden mee aan deze culturele koopzondag.

TAQA Theater De Vest is zeer tevreden over deze derde editie. “Het is een zeer geslaagde derde editie. De dag was zonovergoten en de stad bruiste. Ook de winkeliers zijn erg tevreden. De acts kenden een grote belangstelling en de artiesten hebben genoten van het enthousiaste Alkmaarse publiek.”, aldus Marijke van den Muijsenberg, hoofd programmering en marketing

 Vanwege het mooie weer konden alle buitenoptredens op een grote belangstelling rekenen. Artiesten die in de winkels geprogrammeerd waren trokken voor een deel naar buiten. Zo droeg René Oskam gedichten voor in de Langestraat en struikelde je - als je niet oplette - over Hakim op de stoep van schoenenwinkel Hatshoe. Er waren vele interactieve momenten tussen publiek en artiest en dat zorgde voor een bijzonder goede sfeer.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl