De 31-jarige Uitgeestenaar die zondag in Alkmaar even ging winkelen met zijn vrouw, terwijl zij hun kind achterlieten in een bloedhete auto, is weer vrij. Hij heeft een dag vastgezeten.

Omstanders belden de politie nadat zij een 3-jarig meisje alleen, overstuur in een geparkeerde auto zagen zitten aan de Gedempte Nieuwesloot. Het meisje had ruim twee uur alleen in de auto gezeten waarin de temperatuur opliep tot bijna 35 graden, door het warme weer. Het meisje was bezweet en had enorme dorst. Gelukkig was ze verder gezond. De ouders, die aan de hand van het kenteken werden getraceerd, reageerden laconiek op het voorval.

Het openbaar ministerie gaat zich beraden over de vervolging van de man. Mogelijk kan de man poging tot doodslag ten laste gelegd worden. Hij mag de beslissing thuis afwachten. De politie heeft een melding bij jeugdzorg gedaan.

Pin It
Bekeken: 4022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/