Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Op 14 maart 1927 gingen de deuren van het voor de Laat in Alkmaar zo kenmerkende pand van Vroom & Dreesmann voor het eerst open. Hoe het afliep weten we inmiddels allemaal. Komende vrijdag gaan de deuren van dat pand echter weer open en breekt wat Inge van Kemenade betreft het tijdperk van Topshelf aan. Alkmaar krijgt een nieuw warenhuis.

Toch een opvallende zet in een tijd waarin online verkopen stijgen en winkels worstelen. Maar Van Kemenade is overtuigd van de formule: kwaliteit en beleving. In het pand wordt woensdagochtend overal waar je kijkt nog koortsachtig gewerkt. Toch zijn de contouren al duidelijk, paskamers die in plaats van claustrofobie een beleving van 'zelfverwennerij' oproepen en een inpakatelier(!) waar je cadeau gegarandeerd een verzorgde uitstraling van krijgt.

Ook het pand zelf is onder handen genomen, op de tweede verdieping kun je weer door de authentieke ramen naar buiten kijken en op de derde verdieping zijn de glas in lood ramen weer in alle pracht zichtbaar. Ook wie niet geïnteresseerd is in wat Topshelf als winkel te bieden heeft zou vrijdag tóch even een kijke moeten nemen naar hoe de architect het pand in laat Amsterdamse School stijl ooit bedoelde...

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl