In de maanden januari en februari vonden in Alkmaar afpersingen en diefstallen met geweld plaats. De slachtoffers werden allen benaderd via een datingapp voor homoseksuele mannen. Ze werden verzocht om naar een afgesproken plek te gaan, waar ze vervolgens met geweld zijn beroofd en gedwongen werden geld te pinnen. Bij weigering zouden hun seksuele escapades wereldkundig worden gemaakt.

Acht mannen hebben aangifte gedaan. In februari zijn drie verdachten aangehouden, maar de politie is nog op zoek naar één dan wel twee verdachten die te zien zijn op camerabeelden. Deze beelden worden vanavond getoond in de uitzending van Bureau NH.

Bureau NH, het opsporingsprogramma van NH, wordt elke woensdag uitgezonden om 17.19 uur en later op de avond herhaald. Ook is de uitzending online te bekijken via rtvnh.nl.

Pin It
Bekeken: 3247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/