Na het fantastische succes van de Dag & Dauw activiteiten in Alkmaar Centrum gaat Dag & Dauw de wijken in om cultuur dichter bij de inwoners te brengen. Dag & Dauw on Tour is er voor en door senioren. Het programmateam in Alkmaar Zuid bestaat uit zes vrijwilligers die een cultureel programma verwezenlijken in Ontmoetingscentrum De Palatijn. Op maandag 24 april, om 14.00 uur, bent u welkom bij de lezing Jazz.

Jazz is een verzamelnaam voor diverse stromingen door verschillende tijden. Het wordt gezien als een kunstvorm, maar ook als dansmuziek. Jazz onderscheidt zich met name door de improvisaties in de muziek. Een improvisatie  leent zich voor een muzikant erg goed om zich uit te drukken. Jazz heeft een open karakter en speelt in op de situatie a la minute. In de lezing wordt geschiedenis van Jazz behandeld, maar ook stromingen, invloeden van Jazz op andere muziekstijlen en kunstvormen. Jazz in Alkmaar komt ook aan bod. De lezing wordt gelardeerd met opnames en beeldmateriaal en er wordt ook live gemusiceerd.

Dag en Dauw activiteiten worden gegeven in Ontmoetingscentrum De Palatijn (Dillenburgstraat 1 in Alkmaar). Leeftijd is vanaf 55 jaar. De lezing start om 14.00 uur. De toegang bedraagt  €5,- inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (072) 540 43 35. Dag & Dauw is een samenwerkingsverband tussen Artiance, Stichting Niko en Bibliotheek Kennemerwaard. Mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds voor Sluyterman van Loo en de gemeente Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 4156x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/