Scapino Ballet Rotterdam viert het 25-jarig jubileum van haar artistiek directeur Ed Wubbe met een mooie mix van haar opvoeringen Holland en Le Chat Noir. Vanwege het avontuurlijke en vernieuwende karakter waren deze twee voorstellingen zeer succesvol. In een grootse enscenering weet Wubbe met kleine, menselijke emoties de toeschouwer te raken.

Naast de dans zijn in Holland ook de referenties naar de Gouden Eeuw adembenemend en de oer-Hollandse wolkenlucht à la Van Ruysdael. Le Chat Noir referereert naar het gelijknamige theatercafé dat grote beroemdheid verwierf tijdens de Belle Époque in Parijs. In het stuk komen muziek, dans, en variété bij elkaar tot een spannend geheel.

De voorstelling is op woensdag 19 april om 20:15 uur in Theater De Vest te zien. Kaarten kosten € 24,50 en zijn te koop via theaterdevest.nl. Om 19:30 uur is er een speciale inleiding op de voorstelling van het Scapino Ballet. Voor € 2,50 krijg je tijdens van productieleden en/of artiesten van alles te horen over 'Holland & Le Chat Noir'.

Pin It
Bekeken: 3266x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/