In Alkmaar vond een opvallende rechtszaak plaats. Een vrouw uit Hillegom heeft haar Alkmaarse belastingconsulent voor de rechter gesleept omdat de belasting € 20.000 van haar eist. Haar papieren zouden vier jaar lang verkeerd zijn ingevuld. Het was overigens druk in de rechtszaal, naast de rechter, de belastingconsulent en de gedupeerde waren er andere ex-cliënten aanwezig en zelfs een cameraploeg van SBS. Zo meldt het NHD.

De Hillegomse heeft een recreatiewoning waarvan zij de hypotheekrente aftrok, terwijl zij op andere adressen woonde. Dit mag niet en de belastingdienst vordert het terugbetaalde geld terug. De vrouw zit nu in financiële problemen en raadsman M. Meijer vindt dat Van Egmond, de gedaagde, hiervoor verantwoordelijk is.

Volgens het NHD voelt de belastingconsulent zich nergens verantwoordelijk voor. Ten eerste meldde hij dat hij geen belastingconsulent is, maar verzekeringstussenpersoon. Dit is ook te lezen op de website van zijn bedrijf Conexa. Ten tweede heeft De Hillegomse de aangiftes zelf getekend en verstuurd. Het feit dat er € 80 is betaald voor zijn diensten doet daar niets aan af, vindt hij blijkbaar. De gedaagde was wel aanwezig maar liet zijn vader het woord doen. Hij vindt de beschuldigingen suggestief en voelt zich beschimpt. De uitspraak volgt op zeventien mei.

Pin It
Bekeken: 7914x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/