Er gebeurt veel in de wereld en ook regionaal gebeuren er soms afschuwelijke dingen, denk aan bijvoorbeeld ongelukken en zinloos geweld. Het is een moeilijk tijdperk en vaak trekken mensen zich dit wereldleed zo aan dat ze niet goed meer weten hoe ze ermee om moeten gaan en in een soort overlevingmodus terecht komen.

De Alkmaarse kleine Donna, zo noemt zij zichzelf vanwege haar lichamelijke beperking, is daar op ingesprongen. Sinds een jaar heeft zij haar eigen praktijk waar ze mensen weer op weg helpt door middel van spirituele raadgeving. Niet alleen voor mensen zoals eerder beschreven maar ook voor mensen met relatieproblemen en onzekerheden. Ze voelde vroeger al dingen, had dejá-vu's en voorspellende gaven. Destijds kon ze zelf moeilijk omgaan met haar gevoelens, maar toen ze een paragnoste ontmoette, adviseerde die haar deze gave juist te gebruiken om anderen te helpen. Kleine Donna is begaan met mensen, of zoals ze zelf zegt: "Als je goede dingen doet voor een ander, komen er ook weer goede dingen op je pad".

Naast de spirituele raadgevingen, vaak via een telefonisch consult, is ze ook gespecialiseerd in "huisreinigingen". Zij adviseert dan bijvoorbeeld zout bij de ramen te strooien, dat geeft namelijk in bepaalde situaties rust in huis. De adviezen zijn uiteenlopend want het blijft maatwerk. Kleine Donna benadrukt; "Ik heb nooit geleerd uit een boek, als je mij een vraag stelt kan het zijn dat ik het antwoord niet weet, maar antwoorden op spirituele situaties krijg ik door van bovenaf. Het is nog nooit voorgekomen dat energieën zo sterk waren dat iets me niet is gelukt".

Op haar spirituele Facebookpagina is te zien dat ze enorm geliefd is. Ze heeft al veel mensen geholpen. Het nummer waarop zij ten alle tijde bereikbaar is voor spirituele raadgevingen is 0909-0400540

 

Pin It
Bekeken: 4231x
https://ee.itk.ac.id/data/