Een jongeman heeft woensdagavond rond 21.45 uur een supermarkt aan de Winkelwaard in Alkmaar overvallen. Hij is gevlucht richting de Koggewaard. Volgens Burgernet is de verdachte zo'n 1,60 meter lang en heeft hij een tenger postuur. Hij droeg een groene jas en een zwarte doek voor zijn gezicht. 

Mensen die de man zien, worden gewaarschuwd hem vooral niet zelf te benaderen, omdat hij in het bezit is van een wapen. Zij moeten gelijk 112 bellen, zo meldt nieuwspartner NH. Een getuige vertelt aan een verslaggever dat de overvaller niks heeft buitgemaakt. Zijn wapen zou ook nep zijn.

Volgens de bedrijfsleider van de supermarkt is er niemand gewond geraakt bij de overval, maar is een medewerker wel behoorlijk overstuur. De bedrijfsleider zou de overvaller herkend hebben als een 17-jarige jongen uit de buurt die al eerder een poging had gedaan het filiaal te overvallen.

Pin It
Bekeken: 5236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/