Zowel De Spinaker als De Piramide hanteren momenteel een wachtlijst voor leerlingen. Om die wachtlijst, die is ontstaan door ruimtegebrek, op te kunnen heffen is gezocht naar een oplossing die op korte termijn doorgevoerd kan worden. Het bestuur van Ronduit, de organisatie waar beide scholen onder vallen, heeft voorgesteld om het ruimtegebrek op te lossen door de Piramide en de onderbouw van de Spinaker te verhuizen naar het scholencomplex aan de Slochterwaard. 

De verhuizing wordt op zeer korte termijn in gang gezet, momenteel is de gemeente gestart met groot-onderhoud aan het complex. De cv-ketels zijn vervangen, het schilderwerk is uitgevoerd en deze zomer wordt het dak vernieuwd. Na de interne verbouwing voor de inpassing van de scholen, kan de verhuizing voor de start na het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Wethouder Konijn (D66): “Wij vinden het belangrijk om constructief samen te werken met de scholen. Ik ben blij dat we daarom snel een oplossing hebben gevonden zodat ook deze kinderen naar school kunnen en niet op een wachtlijst komen, dat is onacceptabel.” 
Voor wat betreft de toekomstige huisvesting van bovenbouw van De Spinaker zal de gemeente een aantal opties onderzoeken en hierover binnen een jaar besluiten. Tot die tijd worden geen investeringen gedaan aan de locatie Kortenaerkade.

 

Pin It
Bekeken: 4692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/