Alkmaar Centraal

Multa Casting zoekt van mei tot september enthousiaste figuranten voor de nieuwe serie ‘800 Words’. Het is de Nederlandse vertolking van de gelijknamige Australische serie die sinds 2015 draait. De opnames worden deels in Egmond aan Zee en omgeving gemaakt! De hoofdrol in deze SBS-serie is voor Daniël Boissevain en ook Hanna Verboom, Nyncke Beekhuyzen en Tamara Brinkman spelen mee. Wil je op de achtergrond meedoen, of wie weet wel de voorgrond, meld je dan aan.

'800 Words' is een feelgood serie over een krantencolumnist (Boissevain), die na de dood van zijn vrouw het roer omgooit en met zijn twee tieners vertrekt uit het immer drukke Amsterdam. De verse doorstart gaat echter niet altijd over rozen, mede door zijn nieuwe buurtbewoners.

Voor het figureren ontvang je € 35 cash per keer. Wie het leuk lijkt om in de eigen regio op een filmset te staan en te figureren, kan zich gratis inschrijven via multacasting.nl. Elke week ontvang je dan een mail met de draaidagen, waar je jezelf voor kan opgeven. De opnames gaan door tot september.

Kijk ook op Facebook voor informatie over figuratie in bijvoorbeeld tv-series en reclames. (foto's: Dorine Westra, Renzo Candid, Marlous Dirks)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl