Alkmaar Centraal

Op vrijdag om 10.00 uur luidde het kampioensteam van Jong AZ de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét traditionele teken dat de markt op het Waagplein kan beginnen. Het team en de staf van AZ waren op de markt ontvangen op uitnodiging van sportwethouder Pieter Dijkman en hadden overduidelijk plezier.

Op 1 april werd jong AZ met een groot verschil in punten al ruim voor de afloop van het voetbalseizoen overtuigend kampioen van de Tweede Divisie. Een prestatie van formaat van dit beloftenelftal en een mooi resultaat van de AZ Jeugdopleiding. Het team onder leiding van coaches Martin Haar en Kenneth Goudmijn promoveert dankzij de winst naar de Jupiler League.

Wethouder Pieter Dijkman: "Een geweldige prestatie, waarvoor we als gemeente dit beloftenteam graag in het zonnetje zetten. Talent is bij AZ in goede handen. En dat allemaal in het jaar waarin AZ zijn 50 jarig bestaan viert. Ook een goed begin van een spannend weekend voor de club en haar supporters met de KNVB Bekerfinale op zondag voor A-selectie."

Fotograaf Marco Schilpp was aanwezig om de feestelijke gelegenheid vast te leggen. Meer foto's op onze Facebookpagina.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl