Vrijdagmiddag was een motoragent getuige van een aanrijding tussen een vrachtwagen en een gans. De vogel raakte vol de buitenspiegel en landde hard op de weg. De rijbaan lag bezaaid met plastic en glas. Het dier lijkt er goed vanaf gekomen te zijn, mede dankzij het optreden van agenten en de dierenambulance.

De motorrijder tilde na het ongeval de gans van de rijbaan. Gewond en versuft, maar aan de poten mankeerde de gans niets want hij/zij wilde aan de wandel. Voorzichtig is de de vogel even vastgehouden en in een inmiddels gearriveerde politieauto gezet. Daar kwam ie weer bij. Nadat de gans van de achterbank naar de voorstoel geklauterd was, was de dierenambulance daar om het dier mee te nemen, zodat het in de opvang goed kan herstellen.

Update op zaterdag 29 april: op wat schaafwonden na gaat alles goed met de gans. Het dier is door de dierenambulance weer herenigd met zijn gezin. (foto: Facebook Politie Alkmaar)

Pin It
Bekeken: 3264x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/