Meer dan 200 bussen vertrokken afgelopen zondag vanaf het AFAS Stadion richting de Rotterdamse Kuip. Natuurlijk waren er ook de nodige supporters die met eigen of openbaar vervoer richting de KNV finale vertrokken, maar er waren er maar drie die de afstand per fiets aflegden.

Voor de 76-jarige Jozef Vermanen is het inmiddels niets bijzonders meer, in 1997 begon hij met het bezoeken van de uitwedstrijden van AZ per fiets en inmiddels heeft hij dat al meer dan 170 keer gedaan. Ook voor trips naar het buitenland draait hij zijn hand niet om, maar naar Engeland wil hij niet meer; "Alles links hè, doodeng".

Maar net als aan de bekeraspiraties van AZ is ook aan de fietstripjes van Jozef afgelopen weekend een einde gekomen. Hij gaat er mee stoppen. Niet voor het eerst, maar hij lijkt nu toch echt vastbesloten om de de uitwedstrijden 'comfortabeler' te bezoeken.

Pin It
Bekeken: 4370x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/