De 38-jarige laffe straatrover die op vrijdag 19 augustus een oudere heer de bosjes introk en beroofde van zijn portemonnee is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden. Daarnaast moet hij een schadevergoeding betalen van duizend euro, dit is te lezen in het NHD.

Het 77-jarige slachtoffer liep rond 13.50 uur nietsvermoedend op het Munnikenbolwerk toen hij de bosjes werd ingetrokken door de veroordeelde Joeke van der M. De aanvaller was gemaskerd, wat nog beangstigender was. Hij hield het slachtoffer beet en bedreigde hem met een mes. De dader ging er vandoor met zijn pinpas en portemonnee.

De politie bekeek de camerabeelden en de straatrover werd herkend. Ook degene die nog dezelfde dag de pinpas van het slachtoffer misbruikte werd herkend. Beide werden zij binnen afzienbare tijd aangehouden.

Pin It
Bekeken: 3844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/