Donderdag 11 mei van 17.00 tot 18.00 uur is de opening van de tentoonstelling van kunst, gemaakt door kinderen van de buitenschoolse opvang De Kinderkamer. De tentoonstelling is in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Alkmaar Oost aan de Merwedestraat 4. Deze keer is het thema ‘vrienden en familie’.

Voorafgaand aan de onthulling van de kunstwerken, is er een korte themabehandeling door het CJG, waarmee kinderen en ouders worden geprikkeld om na te denken over het belang van een goed netwerk van vrienden en familie. Daarna worden de kunstwerken onthuld door wethouder Elly Konijn en de kinderen.

Na de opening kan de expositie elke maandag tot en met donderdag tijdens openingstijden bezichtigd worden.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is de plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien. Naast Alkmaar Oost, zijn er ook locaties in Noord (in Mare Nostrum), in Zuid (Van Alphenstraat 9) en in Graft (in De Pauw, Jan Ploegerlaan 1d).

Pin It
Bekeken: 4287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/