Zaterdag 27 mei is het nieuwe Podium Victorie, de 'place to be' voor het 35+ uitgaanspubliek. Voor de **5th Anniversary** heeft Club 40 de legendarische en exclusieve Soulshow van Ferry Maat geboekt! Bij Club 40 is de sfeerbeleving erg belangrijk, de dj’s zetten de juiste muzikale toon, reizend van de 70s & 80s naar de beste hits & clips van nu.

Ferry Maat was in de jaren ’80, voor vele dj’s en danceliefhebbers, een inspiratiebron. Een dj-icoon die de discomuziek draaide die toen alleen in de randstedelijk discotheken te horen waren. Wie zat er niet steevast op donderdagavond met een cassettetape klaar om de radioshow op te nemen. In 2006 ontving Ferry Maat dan ook de Gouden Harp voor zijn bijdrage aan de Nederlandse dancemuziek, nu wereldwijd het beste exportprodukt. Naast Ferry Maat zal De DVDj Dennis Verheugd (bekend van Radio 10) zijn beste hits & videoclips draaien en in de tweede zaal zal het roemruchte “80s Alternative” met o.a. de Swaff Djs plaatsvinden. Met heerlijke fingerfood en surprise acts worden de feestvierders extra in de watten gelegd.

Club 40 is, de afgelopen 5 jaar, een populair en succesvol concept gebleken, waar veel veertigers op afkomen, gezien de vaak uitverkochte edities. De voorverkoop voor deze avond is al in volle gang en tickets zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van Club 40 of via de website van Rejoice Events.

Bekeken: 3707x