Op vrijdag 19 mei wordt in de Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord het concertje ‘Mr. Majeika en het magische orgel’ gehouden. Bas Halsema vertelt het verhaal, geschreven door Humphrey Carpenter en gecomponeerd door Bob Chilcott, en Una Cinti?a bespeelt het orgel.

Het verhaal? "Help, er zit een krokodil in de kelder!" Er gebeuren vreemde dingen op de St. Barts School en de leerlingen gaan op onderzoek uit. Er lijkt wel een tovenaar aan het werk te zijn geweest. Plotseling zijn de kinderen opgesloten in de kelder. Ze kijken om zich heen en schrikken; daar zit een krokodil! Kunnen ze op tijd ontsnappen? Hoe zal dit bijzondere avontuur aflopen?

Het concertje begint om 16:00 uur en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 à 9 jaar oud. Toegangsprijs is € 1 voor de kinderen en € 2 voor de begeleider. De kids krijgen dan ook wat te drinken en een traktatie en voor de ouderen is er koffie of thee met natuurlijk een koekje.

Pin It
Bekeken: 3205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/