Op 13 mei vindt de bekerfinale plaats van het G-voetbal West-1 bij SV Koedijk. SV Koedijk is één van de oudste clubs met een G-tak. Dat zij de bekerfinale mogen organiseren is uniek, want dit is de eerste keer in de geschiedenis van het G-voetbal. De finales van zowel de eerste als tweede klasse worden om 18.00 uur afgefloten door oud internationaal scheidsrechter Jan Keizer, hij zal ook de prijsuitreiking verzorgen, samen met Koe Dijkie, de mascotte van de club. De aftrap wordt verzorgd door wethouder Pieter Dijkman.

De finales die worden gespeeld zijn in de eerste klasse Only Friends G1 tegen Fortius G1, eredivisie scheidsrechter Jeroen Manschot zal deze spannende wedstrijd in goede banen leiden. In de tweede klasse komen FC Almere G1 en Buitenboys G1 tegen elkaar uit. Zowel hoge amateursscheidsrechter als assistent scheidsrechter van de eredivisie Johan Bulder zal deze wedstrijd fluiten.

Alle G-voetballers en handballers zullen aanwezig zijn op de club om de teams aan te moedigen, het belooft een spectaculaire en feestelijke avond te worden.

Bekeken: 3955x