Op 26 mei start de nieuwe cursus H.E.A.L. in Wakker bewustzijn. Wanneer men last heeft van uitstelgedrag en weinig tot actie komt terwijl er wel een groot verlangen is om het leven anders in te richten, kan dit komen door te weinig (zelf)vertrouwen.

Verandering in je leven aanbrengen betekent ook dat je uit je comfortzone moet komen. Als je uit je comfortzone komt, kun je angsten, twijfels en onzekerheden tegenkomen. Zelfvertrouwen is belangrijk om te kunnen veranderen. Anders is de kans groot dat men de noodzakelijke acties blijft uitstellen. Voor je het weet ben je weer jaren verder en zit je nog steeds vast in die baan waar je niet blij van wordt. Of zit je nog steeds in die relatie waarin je geen waardering krijgt.

In de cursus H.E.A.L. wordt er gebouwd aan je zelfvertrouwen. Door diverse meditaties, visualisaties en andere waardevolle oefeningen gaat men zichzelf beter leren begrijpen. Gevoelens en emoties die hiermee gepaard gaan, worden beter begrepen en erkend.

De nieuwe cursus start op 26 mei en bestaat uit zeven workshops van drie uur. De cursus wordt verzorgd door energetisch coach Brigitte Rijmers. Voor meer informatie kan men kijken op www.coachingheftineigenhanden. nl/heal

Bekeken: 4371x