Alkmaar Centraal

Het Stedelijk Museum Alkmaar biedt graag iedereen een gastvrij welkom. Om dit te kunnen blijven doen wordt gezocht naar een aantal representatieve vrijwilligers, die op korte termijn het team willen komen versterken.

De gastvrouw/gastheer van museum is het aanspreekpunt voor de bezoekers. Hij of zij ontvangt de mensen, geeft informatie over bijvoorbeeld de garderobe en de tentoonstellingszalen en deelt de multimediatour en fluistersets uit. Ook is hij of zij betrokken bij het dagelijkse bezoekersonderzoek.

Het museum is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met kunst en cultuur en bereid zijn zich de basiskennis van het museum en de omgeving eigen te maken. Hij of zij heeft een gastvrije, open instelling, een representatieve uitstraling en werkt natuurlijk graag met mensen. Enige ervaring met klantcontact en/of winkelervaring is wel nodig. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk, beheersing van Duits en Engels is een pré. Het museum biedt vrijwilligers een leuke en afwisselende werkplek.

Meer informatie over de vacature op stedelijkmuseumalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl