Alkmaar Centraal

Kaeskoppenstad beleeft op 3 en 4 juni haar 10e editie. Dit jubileumjaar laat zij graag de nieuwste bewoners van Alkmaar kennis maken met dit oerAlkmaarse event. Er is een speciaal programma ontwikkeld voor bewoners van de Alkmaarse asielzoekerscentra.

Enthousiaste bewoners van AZC Picassolaan en AZC Robonsbosweg werken mee in het Schrijnwerkersgilde en het Kleermakersgilde van Kaeskoppenstad. Het Schrijnwerkersgilde verzorgt de bouwwerken van het evenement, het Kleermakersgilde maakt alle historische kostuums. Het wordt ervaren als een fijne en gezellige manier om lekker bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten.

Daarnaast worden tijdens het evenement geïnteresseerde AZC-bewoners met de speciale Kaeskoppen-tourbus opgehaald om gratis het evenement te bezoeken. De organisatie hoopt op deze manier een gastvrij onthaal naar het oude Alkmaar te bieden en ze te laten kennis maken met dit bijzondere evenement. Daarnaast wordt de eerste groep die aankomt ook nog verwelkomd door de burgemeester Piet Bruinooge.

Meer info over het historische evenement vind je op kaeskoppenstad.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl