Donderdag verscheen de atlas voor gemeenten. Het thema van 2017 is geluk. Gemiddeld is 87% van de Nederlanders gelukkig, in de steden is dat 85% en in de dorpen 89%.

De Atlas voor gemeenten laat dit jaar zien wat de gelukkigste gemeente van Nederland is. Ze onderzoeken de relatie tussen een aantrekkelijke woonlocatie en het geluk van haar inwoners. Er wordt ook gekeken naar welke andere factoren er spelen een rol bij het geluksgevoel.

Ede voert de lijst aan, de inwoners van Ede zijn het gelukkigst. Amsterdam en Rotterdam sluiten de lijst af. Daar zijn de mensen blijkbaar niet heel gelukkig. Van de vijftig geïndexeerde gemeenten behaalt Alkmaar een mooie twaalfde plek. Alkmaarders zijn dus over het algemeen gelukkig en blij in hun prachtige stad.

Pin It
Bekeken: 4805x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/