Een verliefde oud-leerlinge van het Alkmaarse Horizoncollege werd dinsdag veroordeeld wegens het stalken van haar juf. Het jonge meisje volgde de vrouw, intimideerde haar via social media, hing bij haar woning rond en forceerde "spontane" ontmoetingen, zo meldt het NHD. Het meisje heeft een persoonlijkheidsstoornis en een drugsverslaving, waarvoor ze nu in therapie zit.

De juf had al van alles ondernomen om het stalken te stoppen. Ze hebben gesprekken op school gevoerd, met de wijkagent en met de GGD. Niets hielp. Omdat het stalken enorme weerslag had op het gezin van de juf heeft ze besloten aangifte te doen, zo is te lezen in de krant.

Het verdrietige meisje die zelf ook op de zitting was vertelde de rechter dat de juf heel veel voor haar betekend heeft, maar dat ze ook wel begreep dat dit zo niet verder kon. Ze is inmiddels een maand clean en heeft haar spijt betuigt. De rechter besloot dat het meisje op geen enkele manier meer contact mag zoeken met juf op straffe van 500 euro boete per overtreding.
Pin It
Bekeken: 4039x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/