Ben je tijdens nog niet op een vrijdag in de binnenstad geweest? Dan weet je wellicht nog niet dat er sinds dit jaar niet alleen de traditionele Kaasmarkt wordt gehouden, maar tussen 10:00 en 16:00 uur ook een heuse Vintagemarkt.

Deze gezellige markt bij de Visbanken is geïnspireerd op de veel grotere versie bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Initiatiefnemer Ruud Koopman hoopt zo meer kaasmarktpubliek naar de straatjes van 'd Oude Stad te lokken.

Zeven geselecteerde standhouders stallen 18 vrijdagen hun kunst, brocante, design, retro, boeken en platen uit. Een accordeonist zorgt voor muziek en een portretschilder vereeuwigt je op canvas. De verhalenverteller van de Amsterdamse Vintagemarkt is er ook om ter plekke je persoonlijke verhaal op papier te zetten met zijn oude schrijfmachine.

Wie niet benaderd is maar wel mee wil doen en denkt te passen binnen het concept, kan contact opnemen met Ruud Koopman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op www.conceptstorealkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3450x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/