Op tweede Pinksterdag organiseert Gemeente Alkmaar voor de vierde keer in vijf jaar het evenement GROEN Alkmaar. Het evenement vindt plaats op het Canadaplein. Lodewijk Hoekstra, tuinman van het RTL programma Groene Handen, zal samen met wethouder Anjo van de Ven GROEN Alkmaar officieel openen om 12:30 uur. Daarna geeft hij om 13:00 uur een inspirerende presentatie in Bibliotheek Alkmaar. GROEN Alkmaar duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Het thema dit jaar is tevens een belangrijk groen beleidspunt van Gemeente Alkmaar de komende jaren. "Tegel eruit – groen erin!" De tegel staat voor de verstening in de stad. Verstening is niet goed in verband met het klimaat, de afwatering na regenval en de biodiversiteit.

Daarom daagt de Gemeente Alkmaarder zijn bewoners uit: "Breek de tegeltuin weer open, maak een geveltuin en maak in en om uw huis een wilde bloemenzee!" Om dit te stimuleren wordt er tijdens GROEN Alkmaar  5 regentonnen verloot.

 
Pin It
Bekeken: 3699x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/