Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Om hen in de spotlight te zetten wordt vanaf donderdag 1 juni op meer dan 1.000 locaties in meer dan 200 gemeenten een maand lang amateurkunst getoond. Startsein van de ‘iktoon’ campagne in Alkmaar is een unieke geveltekening van Arjen Ulrich op het Canadaplein: “Deze geveltekening laat zien dat niets onmogelijk is en dat iedereen kunstenaar kan zijn.”

De indrukwekkende geveltekening wordt om 12:30 uur feestelijk onthuld door wethouder Anjo van de Ven. De afbeelding is tevens een teken dat de derde editie van Festival KUUB eraan komt. Op 17 juni zullen op het Canadaplein en in de omliggende culturele instellingen weer allerlei workshops, demo's, exposities en voorstellingen zijn.

Andere tot nu toe bij iktoon aangesloten activiteiten zijn open repetities bij Oberon Theaterproducties op 7 en 24 juni in het Odeon-gebouw en hun voorstelling Annie Jr. in De Vest.

Meer info, onder andere over deelnemen, op iktoon.nl.

 
Pin It
Bekeken: 3081x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/